Maanrakennustyöt Rovaniemeltä

Kattavat ja monipuoliset maanrakennustyöt Rovaniemen alueella tekee Juujärvi Racing Oy. Oli kohteesi ja suunnitelmasi minkälainen tahansa, me toteutamme kaikki maanrakennustyöt ammattitaidolla ja parhaimmalla mahdollisella kalustolla. Tutustu lisää kalustoomme. Teemme kaikki työt asiakkaan halutessa avaimet käteen -periaatteella ja sovitussa aikataulussa, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia työn joka vaiheesta!

Suuret ja pienet toimeksiannot

Mikään työ ei ole meille liian pieni, ja toisaalta hoidamme myös suuremman mittaluokan kaivuu- ja maanrakennustyöt esimerkiksi rakennusliikkeille ja julkiselle sektorille alihankintana. Ammattitaitoinen henkilökuntamme täydentyy tarvittaessa lisäavulla, jos kohteen laajuus niin vaatii. Yksityisille rakentajille teemme kaikki talonrakentamisessa tarvittavat kaivuutyöt talon pohjatöistä pihan muokkaukseen, maansiirtoon ja salaojitukseen.

Teemme myös rakennusten, teiden ja piha-alueiden routasuojauksia sekä rakennusten purkutöitä.

maanrakennus

Soita ja kysy lisää Juujärvi Racing Oy:ltä

Saat tarvitsemasi maanrakennustyöt helpoiten tilaamalla ne Juujärvi Racing Oy:ltä! Teemme kaikki urakat laadukkaasti ja täysin asiakkaan kohteen mukaan. Jos sinulle heräsi kysymyksiä maanrakennustöistä tai haluat pyytää tarjouspyynnön kohteellesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa