Salaojitus ja routasuojaus Rovaniemen seudulla

salaojitus

Rovaniemeläinen Juujärvi Racing Oy kaivaa kaikki salaojitukset ja sadevesijärjestelmät pihoille ja muille ulkoalueille. Salaojitus kannattaa tehdä kerralla kuntoon, jotta rakennuksen perustukset ja alapohja pysyvät kuivina ja vältytään monilta kosteus- ja homevaurioilta. Kunnolla tehty salaojitus myös ehkäisee tulvat kellarissa, lammikoiden syntymisen pihalle sekä jäätiköiden muodostumisen kulkuväylille. Kaivamme paikat salaojitusputkille, sekä putkien asennuksen jälkeen täytämme kaivannot ja tasoitamme kaivetun maa- tai piha-alueen.

Salaojitus talon rakennusvaiheessa

Salaojitus kannattaa tehdä talon rakennuksen pohjatyövaiheessa muiden kaivuutöiden yhteydessä, jolloin työn hinta tulee edullisemmaksi ja pihaa ei tarvitse kaivaa auki enää jälkeenpäin, kun kaikki on saatu kerralla kuntoon! Salaojitusta täydentämään pihalle voidaan asentaa myös hulevesitunneli, jonka avulla saadaan imeytettyä sadevedet maahan tai vaihtoehtoisesti kerättyä ne talteen keräyssäiliöihin, joista vettä voidaan hyödyntää esimerkiksi puutarhan kastelussa.

Peltosalaojitus

Juujärvi Racing Oy tekee myös kaikki peltosalaojitukset laajoillekin pelloille. Kaivamme samalla tarkastus- ja lietekaivot.

Routasuojaus rakennuksiin, teille ja putkille

Routasuojaus ja salaojitus tulee aina tehdä rakennusvaiheessa, oli kyse sitten rakennuksesta, tiestä, pihasta tai vesiputkista. Routasuojauksen huolellinen ja virheetön asennus on myös ensisijaisen tärkeää, sillä sen korjaaminen tai asentaminen jälkikäteen on ainakin hyvin kallis operaatio, joissain tapauksissa jopa mahdoton.

Vesi- ja viemärijohtojen routasuojaus

Teemme rakennuksen pohjatyövaiheessa vesi-ja viemäriputkien routasuojauksen, joka estää putkien jäätymistä ja hidastaa lämmön haihtumista putkissa kulkevasta vedestä.

Rakennuksen routasuojaus

Rakennuksen pohjatyövaiheessa asennamme myös kaikkien rakennusten routasuojaukset. Ajoissa aloitetulla huolellisella suunnittelulla routasuojaus kestää pitkään ja lämpöeristää talon tehokkaasti.

Teiden ja pihojen routasuojaus

Routasuojaus teille ja katualueille vähentää päällysteen routanoususta aiheituvia vaurioita routivilla pohjamailla. Routasuojattu pihatie pysyy myös lumettomana koko talven. Monet piha-alueiden päällysteet tarvitsevat routasuojauksen, jotta ne pysyisivät ehjinä ja kunnossa koko niiden käyttöiän. Saat kauttamme kaikki teiden ja katualueiden routasuojaukset. Routaeristyslevyt on helpointa asentaa heti tien tai piha-alueen rakennusvaiheessa, mutta niiden asentaminen korjaustöiden yhteydessä on myös mahdollista.

Tutustu kaikkiin palveluihimme!

Soita ja kysy lisää

Saat tarvitsemasi salaojitus- ja sadevesijärjestelmätyöt helpoiten tilaamalla ne Juujärvi Racing Oy:ltä! Teemme kaikki urakat laadukkaasti ja täysin asiakkaan kohteen mukaan. Jos sinulle heräsi kysymyksiä salaojituksesta tai routasuojauksesta, tai haluat pyytää tarjouspyynnön kohteellesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa