Talon pohjatyöt Rovaniemen seudulla

Jykevät ja rakennuksen koko elinkaaren kestävät pohjatyöt Rovaniemen seudulla kannattaa aloittaa kaivauttamalla pohja Juujärvi Racing Oy:llä. Kalustollamme onnistuu suuretkin kaivuutyöt asiakkaan kohteen mukaan. Teemme talon pohjatyöt asiakkaalle avaimet käteen -palveluna, jolloin asiakkaalle koituu mahdollisimman vähän lisävaivaa ja -huolta. Kun haluat jättää pohjatyöt ammattilaiselle, anna Juujärvi Racing Oy:n hoitaa homma!

Maanrakennus kuntoon heti rakennusvaiheessa

Maanrakennus on tehtävä huolellisesti ja oikein. Se on tärkeää koko rakennuksen toimivuuden ja käyttöiän kannalta, sillä väärin rakennettua maapohjaa ei pääse korjaamaan enää helposti. Pahimmillaan väärin tai virheellisesti tehdyt perustukset voivat johtaa kokonaan rakennuksen purkamiseen tai mittavaan lisälaskuun talonomistajalle. Suosittelemme aina tarvittavia toimenpiteitä pohjatöiden perustaksi kohteen maaperän mukaan. Teemme myös tarvittavat routasuojaukset, vesi- ja viemäriputkityöt sekä salaojitukset rakennusten perustuksille."

Soita ja kysy lisää

Saat tarvitsemasi pohjatyöt helpoiten tilaamalla ne Juujärvi Racing Oy:ltä! Teemme kaikki urakat laadukkaasti ja täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Jos sinulle heräsi kysymyksiä pohjatyöpalveluistamme tai haluat pyytää tarjouspyynnön kohteellesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa