Pihan tasoitus vanhoissa ja uudiskohteissa Rovaniemen alueella

Pihan kuin pihan tasoitus ja viherrakentaminen sujuu vaivattomasti ja huolella rovaniemeläiseltä Juujärvi Racing Oy:ltä. Rakennusurakan jälkivaiheessa piha saa nopeasti uuden, valmiimman ilmeen, kun se tasoitetaan kerralla siistiksi. Myös erilaiset putkityöt tai kannonpoisto voivat myllätä piha-alueen siihen kuntoon, että kannattaa tilata kaivinkoneella tehtävä pihan tasoitus.

Pihan tasoitus

Pihan tasoitus eri keinoilla

Piha voidaan saada tasaiseksi joko tiivistämällä tai tasoittamalla maa-ainesta tai täyttämällä suuremmat kuopat. Suuret puiden tai pensaiden perkuuroskat ja oksat sekä esimerkiksi rakennusjätteet saa kätevästi hävitettyä vuokraamalla yhden roskalavoistamme, jonka viemme lopulta mukanamme jatkokäsittelyyn! Lue lisää roskalavan vuokrauksesta.

Soita ja kysy lisää

Jos mielessäsi on pihan tasoitus, kannattaa sinun tilata se Juujärvi Racing Oy:ltä! Teemme kaikki urakat laadukkaasti ja täysin asiakkaan kohteen mukaan. Jos sinulle heräsi kysymyksiä pihan tasoituksesta tai haluat pyytää tarjouspyynnön kohteellesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa