Kaikki kaivuupalvelut Rovaniemen seudulla

Pyydä tarjous täältä

Saat kaikki kiinteistöösi tarvittavat kaivuupalvelut Rovaniemen seudulla ammattimaisesti ja luotettavasti Juujärvi Racing Oy:ltä. Laadukas ja monipuolinen 

kalustomme mahdollistaa kaikki maanrakennukseen ja kaivuutöihin liittyvät urakat niin yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksille alihankintana. Käy katsomassa kalustoesittelymme!

Kaivuutyöt kesäaikaan

Teemme kaikki rakennuksiin liittyvät kaivuutyöt huolellisesti ja aikatauluja noudattaen. Saat meiltä monenlaiset pihan muokkaukseen ja rakentamiseen liittyvät kaivuutyöt, kuten:

  • Talon pohjatyöt

  • Maanrakennustyöt

  • Salaojitukset

  • Pihan tasoituksen.

Soita ja kysy lisää

Saat tarvitsemasi kaivuupalvelut helpoiten tilaamalla ne Juujärvi Racing Oy:ltä! Teemme kaikki urakat laadukkaasti ja täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Jos sinulle heräsi kysymyksiä kaivuupalveluistamme tai haluat pyytää tarjouspyynnön kohteellesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla numeroon 0400 689 400.

Talon pohjatyöt huolellisesti

Maanrakennus on tehtävä huolellisesti ja oikein. Se on tärkeää koko rakennuksen toimivuuden ja käyttöiän kannalta, sillä väärin rakennettua maapohjaa on hankala muokata. Pahimmillaan väärin tai virheellisesti tehdyt perustukset voivat johtaa rakennuksen purkamiseen sekä mittavaan lisälaskuun talonomistajalle.

Asioidessasi kanssamme, voit hyödyntää osaamistamme ja antaa meidän suositella kohteen maaperälle parhaiten sopivia toimenpiteitä. Toteutamme myös tarvittavat routasuojaukset, vesi- ja viemäriputkityöt sekä salaojitukset rakennusten perustuksille.

Maanrakennus – suuret ja pienet hankkeet

Mikään työ ei ole meille liian pieni, ja toisaalta hoidamme myös suuremman mittaluokan kaivuu- ja maanrakennustyöt esimerkiksi rakennusliikkeille ja julkiselle sektorille alihankintana. 


Ammattitaitoinen henkilökuntamme täydentyy tarvittaessa lisäavulla, jos kohteen laajuus niin vaatii. Yksityisille rakentajille tuotamme kaikki talonrakentamisessa tarvittavat kaivuutyöt talon pohjatöistä pihan muokkaukseen, maansiirtoon ja salaojitukseen saakka.


Teemme myös rakennusten, teiden ja piha-alueiden routasuojauksia sekä rakennusten purkutöitä.

Salaojitus talon rakennusvaiheessa

Salaojitus kannattaa tehdä talon rakennuksen pohjatyövaiheessa muiden kaivuutöiden yhteydessä, jolloin työn hinta tulee edullisemmaksi ja pihaa ei tarvitse kaivaa auki enää jälkeenpäin, kun kaikki on saatu kerralla kuntoon! Salaojitusta täydentämään pihalle voidaan asentaa myös hulevesitunneli, jonka avulla saadaan imeytettyä sadevedet maahan tai vaihtoehtoisesti kerättyä ne talteen keräyssäiliöihin, joista kerättyä vettä voidaan käyttää esimerkiksi puutarhan kastelussa.

Peltosalaojitus

Juujärvi Racing Oy toteuttaa kaikki peltosalaojitukset laajoillekin pelloille. Kaivamme samalla tarkastus- ja lietekaivot.

Routasuojaus rakennuksiin, teille ja putkille

Routasuojaus ja salaojitus tulee aina tehdä rakennusvaiheessa, oli kyse sitten rakennuksesta, tiestä, pihasta tai vesiputkista. Routasuojauksen huolellinen ja virheetön asennus on myös ensisijaisen tärkeää, sillä sen korjaaminen tai asentaminen jälkikäteen on ainakin hyvin kallis operaatio, joissain tapauksissa jopa mahdoton.

Rakennuksen routasuojaus

Rakennuksen pohjatyövaiheessa asennamme kaikkien rakennusten routasuojaukset. Huolellisesti suunniteltu routasuojaus kestää pitkään ja lämpöeristää talon tehokkaasti.

Vesi- ja viemärijohtojen routasuojaus

Teemme rakennuksen pohjatyövaiheessa vesi- ja viemäriputkien routasuojauksen, joka estää putkien jäätymistä ja hidastaa lämmön haihtumista putkissa kulkevasta vedestä.

Teiden ja pihojen routasuojaus

Routasuojaus teille ja katualueille vähentää päällysteen routanoususta aiheutuvia vaurioita routivilla pohjamailla. Routasuojattu pihatie pysyy lumettomana koko talven. Monet piha-alueiden päällysteet tarvitsevat routasuojauksen, jotta ne pysyisivät ehjinä ja kunnossa koko niiden käyttöiän. Saat kauttamme kaikki teiden ja katualueiden routasuojaukset. Routaeristyslevyt on helpointa asentaa heti tien tai piha-alueen rakennusvaiheessa, mutta niiden asentaminen korjaustöiden yhteydessä on myös mahdollista.

Viherrakentaminen – pihan tasoitus eri keinoilla

Piha voidaan saada tasaiseksi joko tiivistämällä tai tasoittamalla maa-ainesta tai täyttämällä suuremmat kuopat. Suuret puiden tai pensaiden perkuuroskat ja oksat sekä esimerkiksi rakennusjätteet saa kätevästi hävitettyä vuokraamalla yhden roskalavoistamme, jonka viemme lopulta mukanamme jatkokäsittelyyn!

Lue lisää roskalavan vuokrauksesta

Pyydä tarjous kattaville kaivuupalveluille Rovaniemen seudulla!

Tavoitat meidät täältä