Roskalava vuokralle Rovaniemen seudulla

Tilaa roskalava

Juujärvi Racing Oy vuokraa roskalavoja niin yksityisasiakkaille, taloyhtiöille kuin rakennusliikkeillekin Rovaniemen alueella. Roskalava helpottaa käyttökelvottoman irtaimiston hävitystä kiinteistöstä tai vaikka taloyhtiön ullakolta.

Talon kattavassa remontissa on myös kätevää hankkia pihalle roskalava, johon voi siirtää suoraan purkujätteet ja mahdollinen edelliseltä asukkaalta jäänyt käyttökelvoton irtain tavara. Roskalava helpottaa myös puutarhajätteiden käsittelyä ja siirtämistä taloyhtiössä sekä esimerkiksi pientaloalueella, jossa roskalava voi olla useamman talon yhdessä vuokraama.

Lisäpalveluna jätteidenkäsittely

Tarjoamme roskalavan vuokrauspalveluiden lisäksi myös jätteidenkäsittelyä sekä -lajittelua. Yrityksellämme on oma jätteenkäsittelyalue, jossa käsittelemme jätteet niin, että suurin osa niistä saadaan eteenpäin hyötykäyttöön. Toimimme jätteenkäsittelyssä kaikkien viranomaisten säädösten ja ohjeiden mukaan.

Tutustu myös purkutöihin

Soita ja kysy lisää

Tilaa roskalava pihallesi helpottamaan jätteiden käsittelyä! Jos sinulle heräsi kysymyksiä roskalavoista tai jätteenkäsittelypalveluistamme, tai haluat pyytää tarjouspyynnön kohteellesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä soittamalla!

Tarjoamme roskalavojen vuokrausta Rovaniemen seudulla – tilaa lava esimerkiksi remonttiasi helpottamaan!

Tavoitat meidät täältä